21-01-05

Zondagavond: Oleta Adams en Rick Braun

Ik hoop dat we op het einde van de cruise de video-opnames van de concerten kunnen bemachtigen, zodat we die ook aan jullie kunnen laten zien. Want dat is de enige manier om jullie enigszins duidelijk te kunnen maken hoe ongelooflijk die shows wel zijn. En vooral, dat je dan ook kan zien hoeveel plezier die muzikanten maken op de scene.  
 
Rick Braun is een showman van hoog niveau. In geen tijd heeft hij de hele zaal uit de zetels. En dat duurt tot zijn show voorbij is.  Ik weet niet meer precies wie er nog allemaal in de show van Rick Braun is opgetreden, maar ze beginnen er een sport van te maken om in mekaars shows op te treden.
Heeft Oleta Adams een sax nodig in een van haar liedjes ? Geen probleem, dan komt Kirk Whalum wel even langs. Trompet nodig ? Rick Braun doet mee. En zo voort.
 
Oleta Adams  heeft een stem als een klok. Meer moet daar niet over gezegd worden. Of toch: ze kan ook heel grappig uit de hoek komen.
 
En daarmee is het zondagnacht en zijn we onderweg naar St.Thomas. En de boot gaat flink tekeer. Golven tot 4 meter hoog en 5 tot 6 beaufort wind. En dat zullen we geweten hebben. 

11:24 Gepost door Croozemaster | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.