21-01-05

Zaterdagavond: Wayman Tisdale

Eigenlijk was het concert van Wayman Tisdale niet voor ons bestemd (omdat er slechts de helft van de passagiers tegelijkertijd in het auditorium kunnen, worden alle concerten 2 keer gegeven, 1 keer voor de 'blauwe' groep waartoe wij behoren en 1 keer voor de 'rode' groep). Maar toch zijn we nog even naar het laatste stuk van de show van Wayman Tisdale gaan kijken.
 
Die kerel heeft ooit nog mee een olympische gouden medaille gehaald met het 'Dream Team' basketball  met o.a. Michael Jordan. Dit maar om te zeggern dat dat ne grote jongen is. Hij loopt continu met zijn hoofd tegen de plafonds hier aan boord, is bovendien zo breed als een flinke voordeur en heeft handen als kolenschoppen. Hij speelt bassgitaar , maar dat weten we alleen maar omdat we dat ergens gelezen hebben. Een normale gitaar schijnt als Wayman Tisdale ze vast heeft op een speelgoedgitaartje waar de clowns uit het circus al eens mee optreden.
 
De show van Tisdale is iets rustiger dan de rest die we gezien hebben, maar  als hij er zin in heeft, kan hij er best wild tegenaan gaan. In ieder geval is het een schatje  : lacht altijd, heeft van die pretlichtjes in zijn ogen en is tegen iedereen super lief. 
 
 
 

10:58 Gepost door Croozemaster | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.