21-01-05

Zaterdagavond : Kim Waters

We springen een beetje van de hak op de tak, maar om een beetje volledig te blijven moet ik hier een flashback doen naar zaterdagavond. Het eerste concert dat we toen te zien kregen was dat van Kim Waters.
 
Een uur later dan voorzien kon hij er uiteindelijk aan beginnnen. Begrijpelijk dat er een beetje retard op zat. We hadden kort voor 17.00 uur nog een paar containers met audiomateriaal aan boord zien laden. De technici hebben dus wel serieus gas moeten geven om de volledige geluidsinstallatie op een uur of 2 opgesteld en uitgetest te krijgen.  Hier en daar zat er nog wel een over-shoot in de saxofoonversterking , maar vanaf de eerste noot was was de trend gezet voor wat we de ganse week te horen gaan krijgen: muziek van de bovenste plank. Af en toe begon Kim Waters een ietsje teveel te improviseren en te freaken naar onze zin, maar het kan ook maar een indruk geweest zijn omdat we nog niet goed in de mood zaten op dat ogenblik of nog een beetje te vermoeid waren van de reis.
 
Al bij al toch een prima optreden, want Rita wilde al direct saxofoon gaan leren spelen. Vooral de gedeeltelijk rode alt-sax van Kim Waters vond Rita zo schattig om aan haar muur te hangen.....  

10:44 Gepost door Croozemaster | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.