21-01-05

Hier zijn we weer !

Eigenlijk zijn we nooit ver weg geweest naruurlijk. We zitten nog altijd op de Zuiderdam , maar het is ondertussen al wel vrijdagochtend 04:00 uur . Sorry dat we er even tussenuit geweest zijn.
Daar waren een aantal redenen voor.
 
Een ervan is dat ze bij Skynet de laatste dagen nogal serieus aan het sukkelen en knoeien zijn met hun blogs-service.  
Een andere reden is dat door het zware weer de internet-ontvangst die via satelliet gaat niet goed werkte.
Nog een reden is dat Uw reporter ter plaatse de afgelopen 2 dagen een intens gevecht met een uit Belgie meegebracht virus heeft moeten voeren en daardoor dus letterlijk buiten strijd was.
En de laatste reden is dat er hier aan boord zoveel te beleven valt dat we niet willen missen, zodanig dat er gewoon geen tijd over blijft om deze blog bij te werken. Zoals jullie zien, redenen genoeg dus. Daarom zit ik hier nu ook om 4 uur 's morgens aan dit verslag in uitgesteld relais te werken.
 
Niet omdat er op dit ogenblik niks anders te doen zou zijn. No way.
Op dit moment zijn er nog steeds een aantal party-animals van jan aan het geven in het 'Crows Nest'. Ik heb er zonet even binnengepiept en zoals ik wel verwacht had was Kim Waters nog duchtig tegen het lijf van een aantal blonde madammen aan het schuren op de dansvloer. Kim is immers zonder vrouw en kind op het schip en is al de ganse week serieus de bloemetjes aan het buitenzetten. My man Kim Waters. Kent iets van blazen op ne sax en van fuiven.   

10:24 Gepost door Croozemaster | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

gedacht Ik dacht anders dat jullie die kapitein toch overmeesterd hadden en dat die nu achter de pc zat, waar hij natuurlijk ook niets van terecht bracht :)

Gepost door: maggi | 21-01-05

De commentaren zijn gesloten.