16-01-05

Zondagochtend : bijna in Half Moon Cay

Onze ervaringen tijdens de heenreis houden jullie nog tegoed. Dat zal iets voor deze late namiddag worden denk ik (nacht in Belgie). Het is nu bijna 8 uur en dus moeten we elk moment gaan aankomen in Half Moon Cay, het private eiland van de Holland America Line. De nacht was redelijk ruig. Toen we rond 01:00 uur gingen slapen stond er een windje van 5 Beaufort en nogal wat golfslag. Gelukkig had meneer de kapitein toen de stabilisatoren nog aangezet, zodat onze magen toch grotendeels rustig bleven. Gedurende de nacht hebben ze de stabilisatoren echter afgezet om de een of andere duistere reden. Wij vermoeden dat ze daarmee meer verbruiken en dat dien gierigen Hollandse kapitein ze daarom had afgezet. Ik moet straks toch eens dringend met da manneke gaan klappen, want in de cabine naast die van ons is den John zeker 3 keer uit zijn bed gedonderd denk ik. Die zal er weer fris uit zien aan het ontbijt. Het schip begint te vertragen, dus we zullen er ongeveer gaan zijn. De zonsopgang zag er maar waterachtig uit, maar inmiddels wordt ik hier in de internet room verblind door de zon op het water. Het komt dus wel goed vandaag denk ik. Snel mijn snorkel en zwemvinnen gaan halen en gaan ontbijten, dan sta ik helemaal vooraan om in de reddingssloepen te stappen die ons naar het strand van Half Moon Cay gaan brengen. De rest van het verhaal zal dus even moeten wachten. Eerst een beetje zon, zee en strand. Ik kan ondertussen schijnbaar geen aliniea's meer maken in deze blog. Zal een probleempje bij meneer Skynet zijn denk ik. Ook foto,s plaatsen bij mijn berichtjes lukt voorlopig niet. Daar zal ik de computerwizz van het schip eens voor onder de arm moeten nemen.

14:08 Gepost door Croozemaster | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

ja, die Hollanders Ja, 't is een speciaal ras hé, die Hollanders, maar eens ge ze in huis hebt vallen ze goed mee :-)
Ik had toch graag wat onderwaterfoto's gezien van bij uw snorkelavontuur hoor! Dus webbie? Werk aan de winkel! Doe je mijn groetjes aan Ilse?
Maggi

Gepost door: lierke | 16-01-05

toeter Ik ben toch benieuwd om wat foto's van jullie te zien.En John niet te veel blauw plekken op gelopen van nacht.En wat de Hollanders betreft die vallen wel mee hoor,als je maar weet hoe je ze moet aan pakken!Allé morgen wat nieuws van Half Moon Cay ben benieuwd.

Groetjes Maria

Gepost door: Maria | 16-01-05

De commentaren zijn gesloten.