12-01-05

Het begint te kriebelen

Overmorgen vertrekken we naar Fort Lauderdale. Daar begint dan zaterdag het grote avontuur: de "Warren Hill's Smooth Jazz Cruise 2005", een cruise doorheen de Western Caribian aan boord van de MS Zuiderdam van de Holland America Lines.
 
We zijn met 10 "CROOZERS" aan boord en samen met ons nog bijna 2000 andere Smooth Jazz fans.

De verwachtingen zijn hoog gespannen. Niet alleen zal de MS Zuiderdam ons langs een paar van de mooiste plekjes op aarde brengen, maar bovendien zitten er aan boord een aantal van de beste Smooth Jazz artiesten ter wereld: Oletta Adams, Rick Braun, Norman Brown, Wyman Tisdale, Jeff Golub, Euge Groove, Kim Waters, Warren Hill, Kirk Whalum, Peter White en nog een paar anderen. Al deze artiesten gaan elke avond een aantal concerten geven om vingers en duimpjes van af te likken.

En daar is het hem uiteindelijk allemaal om te doen. Cruisen in de Caraïben kan je met tientallen schepen elke dag van het jaar, maar een cruise waarop je de ganse dag verwent wordt met de mooiste smooth jazz muziek, zo is er maar één. En dat is de deze. Speciaal daarom kijken we hier al maanden naar uit. 

De koffers zijn bijna gepakt. De tickets liggen klaar. Vrijdag zijn we weg.


07:16 Gepost door Croozemaster | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.